Home Φυσική - Διάστημα Οι ΗΠΑ κατέχουν άθικτα εξωγήινα οχήματα λέει πρώην αξιωματούχος της CIA

Οι ΗΠΑ κατέχουν άθικτα εξωγήινα οχήματα λέει πρώην αξιωματούχος της CIA

Mετά την αποκάλυψη ενός πρώην αξιωματούχου της CIA, ότι οι ΗΠΑ έχουν στην κατοχή τους άθικτα εξωγήινα οχήματα, η κυβέρνηση κλήθηκε να αποκαλύψει στοιχεία UFO. Όλα άρχισαν όταν ο πρώην αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών David Grusch, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ανάλυσης ανεξήγητων ανώμαλων φαινομένων (UAP) σε υπηρεσία του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, ισχυρίστηκε ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης.

«Οι πληροφορίες σχετικά με αυτά τα οχήματα αποκρύπτονται παράνομα από το Κογκρέσο», δήλωσε ο Grusch στο Debrief. Ο Grusch δήλωσε ότι όταν παρέδωσε στο Κογκρέσο απόρρητες πληροφορίες σχετικά με τα οχήματα υπέστη αντίποινα από κυβερνητικούς αξιωματούχους. Αποχώρησε από την κυβέρνηση τον Απρίλιο μετά από 14 χρόνια καριέρας στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

«Δεν είμαστε μόνοι μας»

Ο Τζόναθαν Γκρέι, νυν αξιωματούχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στο Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Αεροπορίας και Διαστήματος (Nasic), επιβεβαίωσε την ύπαρξη «εξωτικών υλικών» στο Debrief, προσθέτοντας: «Δεν είμαστε μόνοι μας». Οι αποκαλύψεις έρχονται μετά από ένα κύμα αξιόπιστων θεάσεων και αναφορών που αναζωπύρωσαν την προσοχή στα εξωγήινα σκάφη, και ενδεχομένως τις επισκέψεις, τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τον Guardian, το 2021, το Πεντάγωνο δημοσίευσε μια έκθεση για τα UAP – ο όρος προτιμάται από τον όρο UFO από μεγάλο μέρος της εξωγήινης κοινότητας – η οποία βρήκε περισσότερες από 140 περιπτώσεις συναντήσεων UAP που δεν μπορούσαν να εξηγηθούν.

Η έκθεση ακολούθησε μια διαρροή στρατιωτικού υλικού που έδειχνε προφανώς ανεξήγητα συμβάντα στον ουρανό, ενώ πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού κατέθεσαν ότι είχαν συχνά συναντήσεις με παράξενα σκάφη στα ανοικτά των ακτών των ΗΠΑ.

«Δεν μιλάμε για πεζές προελεύσεις ή ταυτότητες»

Σε συνέντευξή του στους δημοσιογράφους του Debrief Leslie Kean και Ralph Blumenthal, οι οποίοι είχαν προηγουμένως αποκαλύψει την ύπαρξη ενός μυστικού προγράμματος του Πενταγώνου που ερευνούσε τα UFO, ο Grusch δήλωσε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι εργολάβοι του αμυντικού τομέα ανακτούσαν επί δεκαετίες θραύσματα μη ανθρώπινων σκαφών και σε ορισμένες περιπτώσεις ολόκληρα σκάφη.

«Δεν μιλάμε για πεζές προελεύσεις ή ταυτότητες», δήλωσε ο Grusch. «Το υλικό περιλαμβάνει άθικτα και μερικώς άθικτα οχήματα». Ο Grusch δήλωσε στο Debrief ότι η ανάλυση καθόρισε ότι το υλικό αυτό είναι «εξωγήινης προέλευσης» – δηλαδή «μη ανθρώπινης νοημοσύνης, είτε εξωγήινης είτε άγνωστης προέλευσης». «(Αυτή η εκτίμηση) βασίζεται στις μορφολογίες των οχημάτων και στις δοκιμές της επιστήμης των υλικών και στην κατοχή μοναδικών ατομικών διατάξεων και ραδιολογικών υπογραφών», δήλωσε ο Grusch.

«Θα υπάρξουν συνέπειες αν αποδειχθεί ότι αυτό δεν είναι αλήθεια»

Ο Nick Pope, ο οποίος πέρασε τις αρχές της δεκαετίας του 1990 ερευνώντας ΑΤΙΑ για λογαριασμό του βρετανικού Υπουργείου Άμυνας (MoD), δήλωσε ότι ο απολογισμός των Grusch και Grey για τα εξωγήινα υλικά ήταν «πολύ σημαντικός». «Είναι άλλο πράγμα να υπάρχουν ιστορίες στα ιστολόγια συνωμοσίας, αλλά αυτό το πάει στο επόμενο επίπεδο, με γνήσιους γνώστες να εμφανίζονται», δήλωσε ο Pope.

«Όταν αυτοί οι άνθρωποι κάνουν αυτές τις επίσημες καταγγελίες, το κάνουν με την κατανόηση ότι αν έχουν κάνει εν γνώσει τους ψευδή δήλωση, υπόκεινται σε αρκετά βαρύ πρόστιμο ή/και φυλάκιση. «Οι άνθρωποι λένε: ‘Ω, οι άνθρωποι επινοούν ιστορίες όλη την ώρα. Νομίζω όμως ότι είναι πολύ διαφορετικό να πας στο Κογκρέσο και να απευθυνθείς στον γενικό επιθεωρητή της κοινότητας πληροφοριών και να το κάνεις αυτό. Διότι θα υπάρξουν συνέπειες αν αποδειχθεί ότι αυτό δεν είναι αλήθεια».

«Το φαινόμενο της μη ανθρώπινης νοημοσύνης είναι πραγματικό»

Το Debrief ανέφερε ότι οι γνώσεις του Grusch για τα μη ανθρώπινα υλικά και οχήματα βασίστηκαν σε «εκτεταμένες συνεντεύξεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών». Είπε ότι είχε αναφέρει στο Κογκρέσο την ύπαρξη ενός «προγράμματος ανάκτησης υλικών UFO».

«Ο Grusch είπε ότι οι επιχειρήσεις ανάκτησης σκαφών συνεχίζονται σε διάφορα επίπεδα δραστηριότητας και ότι γνωρίζει τα συγκεκριμένα άτομα, νυν και πρώην, που εμπλέκονται», ανέφερε το Debrief.

Στο άρθρο του Debrief, ο Grusch δεν λέει ότι έχει δει προσωπικά εξωγήινα οχήματα, ούτε λέει πού μπορεί να αποθηκεύονται. Ζήτησε από το Debrief να μην αναφέρει λεπτομέρειες για αντίποινα από κυβερνητικούς αξιωματούχους λόγω της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: tanea.gr