Home Ιατρική-Βιολογία Η Cara Delevingne «δωρίζει» τον οργασμό της στην επιστήμη

Η Cara Delevingne «δωρίζει» τον οργασμό της στην επιστήμη

Την σεξουαλικότητά της ανακαλύπτει τον τελευταίο καιρό η Cara Delevingneμέσα από το νέο της ντοκιμαντέρ “Planet Sex” και όχι μόνο. Η ίδια έχοντας επίγνωση του πόσο καταπιεσμένη ήταν στο παρελθόν σχετικά με τέτοιου είδους θέματα, προσπαθεί να απελευθερωθεί και να μιλήσει ανοιχτά για την δική της σεξουαλικότητα, αλλά και τον οργασμό γενικότερα.

Αυτήν τη φορά η Cara έδωσε σε ερευνητές δείγμα του αίματός της πριν και μετά τον οργασμό, ώστε να μπορέσουν να μελετήσουν τις επιδράσεις του στη χημεία του σώματός της. Μάλιστα, τα αποτελέσματα θα προβληθούν στην τηλεόραση αυτήν την εβδομάδα. Το μοντέλο συμφώνησε να συμμετάσχει σε αυτή τη μελέτη στο πλαίσιο έρευνας για το «χάσμα της κορύφωσης μεταξύ των δύο φύλων», καθώς φαίνεται ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ απ’ ότι οι γυναίκες

«Είμαι εδώ για να έχω έναν οργασμό και να τον δωρίσω στην επιστήμη. Νομίζω ότι η γυναικεία σεξουαλική επιθυμία έχει σίγουρα καταπιεστεί. Γνωρίζω από τη δική μου ερωτική ζωή πόσο σεξουαλικές μπορούν να είναι οι γυναίκες, οπότε θα πίστευε κανείς ότι στον 21ο αιώνα οι άνδρες και οι γυναίκες θα έπρεπε να έχουν εξίσου ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, σωστά;», είπε η Delevingne.

«Λοιπόν, ετοιμαστείτε να σοκαριστείτε. Όταν πρόκειται για τον οργασμό, υπάρχει σαφές χάσμα μεταξύ των δύο φύλων. Οι επιστήμονες λένε ότι το 95% των στρέιτ ανδρών έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια της συνουσίας, αλλά αυτό ισχύει μόνο το 65% των στρέιτ γυναικών», πρόσθεσε.

«Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι αυτό ακούγεται υπερβολικά υψηλό, οι περισσότερες στρέιτ φίλες μου λένε ότι μάλλον είναι μάλλον 15% ή 20%. Οι λεσβίες και οι queer γυναίκες φαίνονται σίγουρα να τα καταφέρνουν καλύτερα», τόνισε το γνωστό μοντέλο.

Στο πείραμα που συμμετείχε μετρήθηκαν τα επίπεδα ενδοκανναβινοειδών στον οργανισμό της πριν και μετά τον οργασμό. Τα ενδοκανναβινοειδή, είναι η χημική ουσία που μειώνει το άγχος, αυξάνει την ευφορία και ενισχύει την ευχάριστη ανταπόκριση στο σεξ.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί, πως στο ντοκιμαντέρ της με τίτλο “Planet Sex”, η Cara επιχειρεί να ανακαλύψει σε βάθος της σεξουαλικότητά της. Μεταξύ άλλων ταξίδεψε στην Ιαπωνία, όπου έφτιαξε ένα γλυπτό του κόλπου της, ενώ κάποια άλλη στιγμή συμμετείχε και σε σεμινάριο αυνανισμού.