Home Τα νέα της Επιστήμης Διεθνής αναγνώριση για την Δρ. Μαρία Τσιτσκάρη

Διεθνής αναγνώριση για την Δρ. Μαρία Τσιτσκάρη

Στο Αμερικάνικο επιστημονικό συνέδριο Επεμβατικής Ακτινολογίας (SIR) 2019, μια από τις σπουδαιότερες ετήσιες επιστημονικές συναντήσεις επεμβατικών ακτινολόγων παγκοσμίως, συμμετείχε η Δρ. Μαρία Τσιτσκάρη, Επεμβατική Ακτινολόγος του Απολλώνιου Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ετήσιο Αμερικάνικο Συνέδριο Επεμβατικής Ακτινολογίας που πραγματοποιήθηκε στις 25-29 Μαρτίου, στο Austin του Τέξας, στις ΗΠΑ. Στο εν λόγω συνέδριο, κάθε χρόνο συμμετέχουν κορυφαίοι επεμβατικοί ακτινολόγοι από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Η Δρ. Τσιτσκάρη, ήταν προσκεκλημένη ομιλήτρια σε στρογγυλή τράπεζα του επιστημονικού αυτού συνέδριου όπου ανέλυσε και παρουσίασε “Την συμβολή των νέων ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών στην αντιμετώπιση της υπεριδρωσίας”. Πρόεδρος της στρογγυλής τράπεζας ήταν ο διακεκριμένος, διεθνούς φήμης, Κύπριος Καθηγητής Επεμβατικής Ακτινολογίας Δρ. Χρίστος Γεωργιάδης, ο οποίος εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο John Hopkins της Βαλτιμόρης.

Η διεθνής αυτή συμμετοχή της Δρ. Τσιτσκάρη σε ένα τόσο σημαντικό παγκόσμιο συνέδριο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την χώρα μας και προσδίδει κύρος καθώς πρόκειται για μια διεθνή αναγνώριση.