Home Τα νέα της Επιστήμης Η Exness χορηγεί το Linq Conference, ένα συνέδριο τεχνολογίας και καινοτομίας στην...

Η Exness χορηγεί το Linq Conference, ένα συνέδριο τεχνολογίας και καινοτομίας στην Κύπρο

Η Exness ήταν ένας από τους lead χορηγούς του Linq Conference, που πραγματοποιήθηκε στις 13 και 14 Οκτωβρίου, στο Minthis Hills Resort στην Πάφο.

 

Το Linq Conference θεωρείται το κορυφαίο τεχνολογικό συνέδριο της Μεσογείου και φέρνει κοντά σημαντικές προσωπικότητες και ηγετικά στελέχη και άλλα σημαντικά πρόσωπα του κλάδου της τεχνολογίας με σκοπό να μαθαίνουν τις τελευταίες εξελίξεις στην παγκόσμια σκηνή της τεχνολογίας καθώς και να δικτυωθούν.

Η διήμερη εκδήλωση περιελάμβανε ομιλίες από παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες τεχνολογίας και καινοτομίας, εργαστήρια ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες ηγετών του κλάδου, ευκαιρίες δικτύωσης μέσω ενός ΑΙ εργαλείου με το όνομα Brella και ένα δείπνο σε ένα μοναστήρι του 12ου αιώνα. Η Exness συμμετείχε στο συνέδριο με δύο εξειδικευμένες ομιλίες: την «Από το μοντέλο ML σε προϊόν ML» του Alexander Mokryak επικεφαλής της Ομάδας Machine Learning στην Exness και την «Transformers για δεδομένα χρονοσειρών χρηστών» Roman Smirnov, Senior ML Engineer της Exness.

IMG_3637.jpg

«Είμαστε απίστευτα περήφανοι που χορηγούμε το Linq Conference, ένα συνέδριο που συμβάλλει στην καθιέρωση της Κύπρου ως τεχνολογικό κόμβο της Μεσογείου. Η τεχνολογία αποτελεί κύριο γνώμονα της Exness γι’ αυτό και επενδύουμε σημαντικά στην έρευνα και την ανάπτυξη ιδιαίτερα των τομέων του data analysis και machine learning. Επομένως, το να συμμετέχουμε σε τέτοιες εκδηλώσεις που θέτουν τις βάσεις για περισσότερες εξελίξεις και συζητήσεις στον κλάδο της τεχνολογίας στην Κύπρο, είναι σπουδαίο», σχολίασε ο Alexander Mokryak.

Η Exness είναι ένας παγκόσμιος broker που χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογίας και ηθικής με σκοπό να δημιουργήσει ένα ιδανικό trading περιβάλλον για επενδυτές αλλά και να ανεβάζει τον πήχη του τομέα. Το ήθος και το όραμα της Exness στοχεύουν στην παροχή μιας trading εμπειρίας όπως θα έπρεπε να είναι και απαλλαγμένη από οποιαδήποτε τριβή. Η δέσμευση και τη ταυτότητα της Exness μέσα από τις δύο πτυχές της, την τεχνολογία και την ηθική, καθώς και η πιστή βάση πελατών της, η οποία απαριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες traders, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της παγκόσμιας επωνυμίας. Σήμερα, η Exness καταγράφει πάνω από 2 τρισεκατομμύρια δολάρια σε μηνιαίο όγκο συναλλαγών, ενώ παράλληλα εστιάζει σε μια επεκτατική στρατηγική για νέες περιοχές του κόσμου.