Home Τα νέα της Επιστήμης Έξυπνο chatbot παρέχει αξιόπιστες και έγκυρες απαντήσεις για τον Covid19

Έξυπνο chatbot παρέχει αξιόπιστες και έγκυρες απαντήσεις για τον Covid19

Η Ομάδα COVID-bot Assistant, που αποτελείται από έξι άτομα στην οποία συμμετέχουν η Αθηνά Σταυρινίδου και ο Δανιήλ Σουριανός, απόφοιτοι του Παν. Κύπρου δημιούργησαν το «COVID-bot». Ένα έξυπνο chatbot που παρέχει αξιόπιστες και έγκυρες απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τον κορονοϊό, βασισμένο σε αληθείς και αναγνωρισμένες πηγές, που στοχεύει στην αντιμετώπιση των ψευδών ειδήσεων.

Η Ομάδα COVID-bot Assistant, που αποτελείται από έξι άτομα στην οποία συμμετέχουν η Αθηνά Σταυρινίδου και ο Δανιήλ Σουριανός, απόφοιτοι του Παν. Κύπρου, δημιούργησαν το «COVID-bot». Ένα έξυπνο chatbot που παρέχει αξιόπιστες και έγκυρες απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τον κορονοϊό, βασισμένο σε αληθείς και αναγνωρισμένες πηγές, που στοχεύει στην αντιμετώπιση των ψευδών ειδήσεων.

Η Ομάδα COVID-bot Assistant, που αποτελείται από έξι άτομα στην οποία συμμετέχουν η Αθηνά Σταυρινίδου και ο Δανιήλ Σουριανός, απόφοιτοι του Πανεπιστήμιο Κύπρου | University Of Cyprus, δημιούργησαν το «COVID-bot». Ένα έξυπνο chatbot που παρέχει αξιόπιστες και έγκυρες απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τον κορονοϊό, βασισμένο σε αληθείς και αναγνωρισμένες πηγές, που στοχεύει στην αντιμετώπιση των ψευδών ειδήσεων.

Μάθετε περισσότερα: www.covid-bot.com | Covid-bot