Home Τα νέα της Επιστήμης Η Samsung Electronics παρουσιάζει τις τελευταίες καινοτομίες της σειράς Neo QLED 8K...

Η Samsung Electronics παρουσιάζει τις τελευταίες καινοτομίες της σειράς Neo QLED 8K στο Media Forum 2022

Η Samsung Electronics Co. Ltd., κορυφαίος κατασκευαστής τηλεοράσεων στον κόσμο επί 16 συναπτά έτη, ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες των επερχόμενων συνεδριών Media Forum 2022 που θα αναδείξουν την τεχνολογία, τα χαρακτηριστικά και την καινοτομία πίσω από τη νέα σειρά προϊόντων της Samsung.

Τα τελευταία έντεκα χρόνια, οι συνεδρίες του Media Forum, γνωστές παλιότερα με την ονομασία Technical Seminars, αποτελούν μια μοναδική πλατφόρμα πληροφοριών και δίνουν τη δυνατότητα για αποκλειστική hands-on εμπειρία πάνω στα νέα προϊόντα της Samsung. Φέτος, το παγκόσμιο ψηφιακό σεμινάριο αποτελεί την τρίτη εκδήλωση αυτού του είδους, με συμμετέχοντες από έξι διαφορετικές περιφέρειες[1]. Το σεμινάριο θα διεξάγεται από τις 11 Απριλίου έως τις 16 Μαΐου 2022.

«Το Media Forum προσφέρει μια ανεκτίμητη, διαδραστική εμπειρία με τα νέα προϊόντα της Samsung, εμβαθύνοντας στην τεχνολογία και τις καινοτομίες που κάνουν τη φετινή σειρά μοναδική», σημείωσε ο Simon Sung, Πρόεδρος και Επικεφαλής Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Μέσω του διαδικτυακού σεμιναρίου Media Forum στοχεύουμε στην επικοινωνία σημαντικών πληροφοριών που αντλήθηκαν από τους ειδικούς που καινοτομούν με τα προϊόντα μας, όπως μηχανικούς, ειδικούς συμβούλους προϊόντων κ.α. Ταυτόχρονα, περιμένουμε με ανυπομονησία την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε εκδηλώσεις δια ζώσης».

Με αφετηρία το όραμα της Samsung «Οθόνες Παντού, Οθόνες για Όλους», η εταιρεία παρουσιάζει τις νέες τεχνολογίες της σειρά προϊόντων του 2022 που παρέχουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα σε πολλές συσκευές, με τις τηλεοράσεις και τις οθόνες ως επίκεντρο για τον συνδεδεμένο τρόπο ζωής. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τα ακόλουθα προϊόντα και τομείς:

Neo QLED 8K: Αξιοποιώντας τα Quantum Mini LEDs και τον υπερσύγχρονο επεξεργαστή Neural Quantum Processor 8K, οι τηλεοράσεις Neo QLED 8K 2022 της Samsung ενσωματώνουν διευρυμένα νευρωνικά δίκτυα, ακριβέστερη αντιστοίχιση αντίθεσης στα 14 bit, καθώς και έξυπνες λειτουργίες αναβάθμισης με τεχνολογία AI, που επιτρέπουν στις οθόνες να παρέχουν την μεγαλύτερη ακρίβεια χρωμάτων και ποιότητας εικόνας μέχρι σήμερα. Το νέο Smart Hub της Samsung προσφέρει, επίσης, στους χρήστες επανασχεδιασμένο UI για εύκολη ανακάλυψη περιεχομένου και μια σουίτα smart λειτουργιών που επιτρέπουν στις τηλεοράσεις και τις οθόνες να βρίσκονται στο επίκεντρο του συνδεδεμένου τρόπου ζωής.

Απόλυτη εμπειρία Gaming: Οι τηλεοράσεις και οι οθόνες της Samsung για το 2022 παρέχουν μία από τις καλύτερες εμπειρίες gaming μέχρι σήμερα. Το νέο Gaming Hub[2] είναι μια νέα πλατφόρμα streaming και ανακάλυψης gaming περιεχομένου, που γεφυρώνει το hardware και το software, παρέχοντας απρόσκοπτη εμπειρία στον gamer. Η νέα σειρά Neo QLED 2022 ενσωματώνει, επίσης, τις κατάλληλες προδιαγραφές και δυνατότητες για την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού, όπως θύρες υποστήριξης HDMI 2.1[3], Motion Xcelerator Turbo Pro 4K 144 Hz, Super Ultrawide GameView και Game Bar, κάνοντας το παιχνίδι πιο αποτελεσματικό και προσιτό για μια γρήγορη και βελτιωμένη εμπειρία streaming.

Lifestyle Portfolio: Το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο lifestyle TV της Samsung είναι εξοπλισμένο με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και smart λειτουργίες για ακόμη πιο βελτιωμένη εμπειρία χρήστη. Οι λειτουργίες και οι εφαρμογές, όπως η λειτουργία EyeComfort και η έξυπνη βαθμονόμηση, σχεδιάστηκαν για να παρέχουν μια από τις πιο άνετες και ρεαλιστικές εμπειρίες προβολής, προσαρμοσμένες στον τρόπο ζωής των χρηστών και τις καθημερινές τους ανάγκες, ενώ τα νέα αξεσουάρ προσφέρουν μοναδικές, εξατομικευμένες οθόνες στο σπίτι.

Λειτουργίες και συσκευές ήχου: Οι δυνατότητες ήχου της Samsung για το 2022 ενσωματώνουν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις hardware και software, παρέχοντας άψογο συγχρονισμό μεταξύ της τηλεόρασης και του soundbar, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία ήχου που τροφοδοτείται από το σύστημα Dolby Atmos. Επιπλέον, οι πιο πρόσφατες μπάρες ήχου της Samsung, όπως το νέο Ultra Slim Soundbar και η σειρά S, καθώς και η σειρά Sound Tower, παρέχουν στους χρήστες μια σειρά από επιλογές για κορυφαίες ηχητικές εμπειρίες, ανεξαρτήτως χώρου και τοποθεσίας.

Με επίκεντρο τη βιωσιμότητα: Με τη σειρά προϊόντων της για το 2022, η Samsung στοχεύει να μειώσει συστηματικά τις συνολικές εκπομπές αερίων και να διευκολύνει την ανακύκλωση των προϊόντων, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τον αντίκτυπο στο περιβάλλον κατά την παραγωγή, για ένα ακόμη πιο βιώσιμο μέλλον. Εκτός από το νέο SolarCell Remote, που φορτίζει τόσο από το φως όσο και από τις ραδιοσυχνότητες[4], η σειρά Samsung προϊόντων ψυχαγωγίας για το 2022 έρχεται σε ανανεωμένη συσκευασία, για την οποία χρησιμοποιήθηκε 90% λιγότερο μελάνι και καθόλου μεταλλικoί συνδετήρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά τηλεοράσεων της Samsung για το 2022, επισκεφθείτε το https://www.samsung.com/gr/tvs/qled-tv/highlights/.

[1] Μέση Ανατολή, Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία, Νοτιοδυτική Ασία, Λατινική Αμερική, Αφρική

[2] Το Gaming Hub θα είναι διαθέσιμο αργότερα φέτος σε επιλεγμένα μοντέλα Samsung τηλεοράσεων 2022. Η διαθεσιμότητα του Gaming Hub μπορεί να διαφέρει ανά περιοχή.

[3] Οι προδιαγραφές των θυρών ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το προϊόν.

[4] Το SolarCell Remote δεν χρειάζεται μπαταρία και μπορεί να φορτιστεί μέσω συλλογής ραδιοσυχνοτήτων 2,4 GHz – αντλώντας ισχύ από την πλεονάζουσα ενέργεια που εκπέμπεται από τους δρομολογητές Wi-Fi. Αποποίηση ευθύνης: Για τη συλλογή ραδιοσυχνοτήτων, το SolarCell Remote απαιτείται να βρίσκεται σε ακτίνα 2 ιντσών από έναν δρομολογητή WIFI 2,4 Ghz.

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ανατρεπτικές ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, συστημάτων δικτύου, μνήμης, συστημάτων LSI και LED λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το Samsung Newsroom στο https://news.samsung.com/global/.