Home Τεχνολογία Απίστευτα οφέλη με μεταφορά αριθμού καρτοκινητής, στην καρτοκινητή Purple Loop της...

Απίστευτα οφέλη με μεταφορά αριθμού καρτοκινητής, στην καρτοκινητή Purple Loop της Cablenet!

Η Cablenet πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει συνεχώς τις καλύτερες λύσεις κινητής στον καταναλωτή, δίνει τώρα τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους καρτοκινητής, να μεταφέρουν τον αριθμό τους στην Cablenet και στην καρτοκινητή Purple Loop.

Με την Purple Loop, οι Συνδρομητές θα μπορούν να απολαμβάνουν με τα πλάνα καρτοκινητής Gimme, το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς σε Data, λεπτά ομιλίας και SMS, με τη μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος!

Η διαδικασία μεταφοράς αριθμού είναι ιδιαίτερα απλή. Όσοι επιθυμούν να μεταφέρουν τον αριθμό τους σε Purple Loop, μπορούν να επισκεφθούν οποιοδήποτε κατάστημα Cablenet ή να κάνουν την αίτηση μεταφοράς τους ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας https://cablenet.com.cy/loop-portability.

Ακόμα, για περιορισμένο χρονικό διάστημα και για ακόμα μεγαλύτερο όφελος, οι Συνδρομητές της Purple Loop, θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το απόλυτο πλάνο καρτοκινητής, το Gimme Max, και να αποκτήσουν με μόνο μόνο με €20, 1.000 λεπτά ομιλίας, 1.000 SMS και 100GB για 2 μήνες!

Περισσότερες πληροφορίες για την καρτοκινητή Purple Loop και τα πλάνα καρτοκινητής Gimme, στην ιστοσελίδα της Cablenet  www.cablenet.com.cy.