Home Τεχνολογία Facebook Messenger: Μπορείτε πλέον να δείτε αν κάποιος έκανε screenshot τη συνομιλία...

Facebook Messenger: Μπορείτε πλέον να δείτε αν κάποιος έκανε screenshot τη συνομιλία σας

Το Facebook Messenger διαθέτει επιλογή κρυπτογραφημένης συζήτησης από το 2016 και πλέον μπορείτε να μπείτε στο “vanish mode” απλά κρατώντας με swipe προς τα πάνω μία συζήτηση στην οποία ήδη συμμετέχετε.

 

Σε αυτό το mode, ό,τι στείλετε είναι κρυπτογραφημένο από άκρη σε άκρη και η συζήτηση θα είναι διαθέσιμη μόνο στις δύο συσκευές οι οποίες συμμετέχουν στην κουβέντα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προσθήκης χρονομέτρου για να εξαφανιστεί το κείμενο μετά την ανάγνωσή του σε χρόνο που θα ορίσετε εσείς.

Ωστόσο μέχρι τώρα κανείς δεν εμπόδιζε το χρήστη να τραβήξει ένα screenshot της συζήτησης. Το Facebook λοιπόν έκανε το αμέσως καλύτερο που μπορούσε, την ειδοποίηση δηλαδή πως κάποιος έκανε screenshot τη συνομιλία σας.

272817968_10114267958284021_1665105308795786227_n.jpg

Αυτή ήταν μόνο μία από τις αναβαθμίσεις που ανακοίνωσε το Facebook για το Messenger. Άλλες περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση για group chats και κλήσεις, ενώ οι κρυπτογραφημένες συνομιλίες εμπλουτίστηκαν με GIFs, αυτοκόλλητα, reactions και τη δυνατότητα απάντησης με παρατεταμένο πάτημα του μηνύματος.

 Πηγή: Unboxholics