Home Τα νέα της Επιστήμης iPhone 16: Οι επίσημες θήκες της Apple θα έχουν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό

iPhone 16: Οι επίσημες θήκες της Apple θα έχουν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό

Όπως γνωρίζουμε από τις διάφορες φήμες και τα ρεπορτάζ που έχουν κάνει κατά καιρό το γύρο του διαδικτύου, η Apple πρόκειται να κάνει μια σημαντική αλλαγή στο σχεδιασμό των iPhone 16, προσθέτοντας το νέο Capture κουμπί. Αυτό θα προσφέρει διάφορες λειτουργίες ειδικά για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο.

Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι σύμφωνα με νέες αναφορές, οι επίσημες θήκες σιλικόνης της Apple θα ενσωματώνουν τις λειτουργίες του νέου Capture κουμπιού με έναν μοναδικό τρόπο. Αναλυτικότερα, οι θήκες αυτές θα είναι ειδικά σχεδιασμένες με design που θα εξαλείφει την ανάγκη για ξεχωριστή εγκοπή για το νέο κουμπί. Ενώ οι ανεξάρτητοι κατασκευαστές μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσουν τις θήκες τους για αυτό το νέο κουμπί, η Apple έχει επιλέξει μια απρόσκοπτη προσέγγιση που θα επιτρέπει στη θήκη να αλληλεπιδρά με το κουμπί χωρίς να απαιτείται εγκοπή.

Την πληροφορία αυτή μοιράστηκε ο Κινέζος leaker DuanRui, ο οποίος έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μια εικόνα με διάφορες iPhone 16 θήκες που είχαν εγκοπή για το κουμπί Capture, λέγοντας: «Η επίσημη προστατευτική θήκη της Apple για την iPhone 16 σειρά δεν θα έχει αυτό το άνοιγμα και θα έχει ένα integrated design, το οποίο δεν θα επηρεάσει την κανονική χρήση αυτού του capacitive κουμπιού».

Το κουμπί Capture αναμένεται να είναι τοποθετημένο ακριβώς κάτω από το κουμπί Power και ο σχεδιασμός του θα είναι παρόμοιος με την κεραία mmWave που βρίσκεται στα αμερικανικά μοντέλα. Πληροφορίες σχετικά με το κουμπί Capture κυκλοφορούν από πέρυσι, με ορισμένους αναλυτές να υποστηρίζουν ότι θα εμφανιστεί μόνο στα Pro μοντέλα, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις παραλλαγές του iPhone 16.

Φυσικά, σύντομα θα μάθουμε τα πάντα, αφού η  Apple αναμένεται να παρουσιάσει τα iPhone 16 στην επερχόμενη ειδική εκδήλωση που ετοιμάζει για τις 9 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: unboxholics