Home Τεχνολογία Νάνσι Πελόζι: Το μυστηριώδες αεροπλάνο που παρακολουθούν 300.000 χρήστες του Διαδικτύου

Νάνσι Πελόζι: Το μυστηριώδες αεροπλάνο που παρακολουθούν 300.000 χρήστες του Διαδικτύου

Την ώρα που το ταξίδι της Νάνσι Πελόζι στην Ταϊβάν δεν έχει επιβεβαιωθεί καιοξύνονται οι αμερικανοκινεζικές σχέσεις, ένα αεροπλάνο έχει βρεθεί στο ραντάρ χρηστών του διαδικτύου, που είναι λάτρεις της παρακολούθησης των αεροπορικών πτήσεων.

Πρόκειται για το «SPAR19», αεροσκάφος Boeing C-40C που ανήκει στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, και στο οποίο θεωρούν ότι μεταβαίνει η πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής.

Παραμένει το μυστήριο για το ταξίδι

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση αν η Πελόζι βρίσκεται στο αεροπλάνο που απογειώθηκε από την Κουάλα Λουμπούρ. Η εφημερίδα Liberty Times της Ταϊβάν είχε αναφέρει νωρίτερα ότι η Πελόζι αναμένεται να φθάσει στις 10:20 μ.μ. τοπική ώρα, με ιδιωτικό αεροσκάφος, στο αεροδρόμιο Songshan της Ταϊπέι, το οποίο φιλοξενεί και στρατιωτική βάση.

Την πορεία του «SPAR19» παρακολουθούν σχεδόν 300.000 χρήστες, σύμφωνα με το FlightRadar24, με αποτέλεσμα να είναι το αεροσκάφος που έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η πτήση SPAR19 απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Σουμπάνγκ της Κουάλα Λουμπούρ περίπου στις 15.40, αλλά κατευθύνθηκε ανατολικά προς το νησί Βόρνεο αντί για βορειοανατολικά προς την Ταϊβάν, εντείνοντας το μυστήριο.

Το FlightRadar24, είναι μια παγκόσμια διαδικτυακή υπηρεσία παρακολούθησης πτήσεων που παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για χιλιάδες αεροσκάφη σε όλο τον κόσμο. Παρακολουθεί περισσότερες από 180.000 πτήσεις, από 1.200 αεροπορικές εταιρείες, που πετούν προς ή από 4.000 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: OT.gr