Home Τεχνολογία Όλος ο πλανήτης “γκούκλαρε“ Μέσι και Αργεντινή – Χαμός στη Google

Όλος ο πλανήτης “γκούκλαρε“ Μέσι και Αργεντινή – Χαμός στη Google

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 από την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι προσέφερε θέαμα και ντελίριο όχι μόνο στους φιλάθλους τους ποδοσφαίρου αλλά σε όλον τον κόσμο. 

Το πρώτο ποστάρισμα του αρχηγού της εθνικής Αργεντινής, αμέσως μετά τη νίκη επί της Γαλλίας, τρέλανε το Instagram και έσπασε τα ρεκόρ των likes, όπως θα δείτε πατώντας εδώ. Ο -για πολλούς πλέον- GOAT του ποδοσφαίρου βάλθηκε να τρελάνει όχι μόνο τον ποδοσφαιρικό αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη, κάτι που φάνηκε και από το traffic των servers της Google. 

 

Για να βγαίνει ο πρόεδρος της Google δημόσια και να ανακοινώνει πως το Google Search σημείωσε τη μεγαλύτερη κίνηση που είχε ποτέ εδώ και 25 χρόνια κατά τη διάρκεια του τελικού του Μουντιάλ 2022, πάει να πει πως ολόκληρος ο πλανήτης έψαχνε κυριολεκτικά ένα πράγμα. 

 

Όλοι πατούσαν στην αναζήτηση για τον τελικό του Μουντιάλ, την Εθνική Γαλλίας του Κιλιάν Εμπαπέ και την Αργεντινή του Μέσι. 

 

Δείτε το tweet του Sundar Pichai, CEO της Google: 

 

Για την ιστορία ο τελικός του Μουντιάλ 2022 μεταξύ Αργεντινής-Γαλλίας έληξε 2-2 στη κανονική διάρκεια, 3-3 στην παράταση και στα πέναλτι 4-2 υπέρ της “Αλμπισελέστε”. Θεωρείται ήδη ως ο καλύτερος τελικών του θεσμού καθώς πρόσφερε τέτοιες συγκινήσεις που τα πάντα χόρευαν στους ρυθμούς του. 

Πηγή: unboxholics.com