Home Τεχνολογία Παρουσιάζεται στις 14 Σεπτεμβρίου το νέο iPhone13 – Παγκόσμια διαδικτυακή προβολή

Παρουσιάζεται στις 14 Σεπτεμβρίου το νέο iPhone13 – Παγκόσμια διαδικτυακή προβολή

Η Apple απέστειλε προσκλήσεις για την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή της, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου και στην οποία η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα iPhone.

 

Η εταιρεία ενδέχεται επίσης να ανακοινώσει νέα Apple Watch και AirPods.

Σχετικά με τα νέα iPhone αναμένουμε 4 μοντέλα με μικρές σχεδιαστικές διαφορές σε σύγκριση με τη σειρά iPhone 12 και συγκεκριμένα το iPhone 13 mini με οθόνη 5.4’’, τα iPhone 13 και iPhone 13 Pro με οθόνη 6.1’’, αλλά και το iPhone 13 Pro Max με οθόνη 6.7’’. Σε όλα λέγεται πως θα δούμε μικρότερο notch, οθόνες ProMotion με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, επεξεργαστή A15, βελτιωμένες κάμερες με sensor-shift οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, αλλά και μεγαλύτερες μπαταρίες.

Από την άλλη, το Apple Watch Series 7 ενδεχομένως θα έρθει με μεγαλύτερη και πιο επίπεδη οθόνη (41mm και 45mm), λεπτότερη κατασκευή, ταχύτερο επεξεργαστή S7 και μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά δύσκολα θα προστεθούν νέοι αισθητήρες παρακολούθησης της σωματικής δραστηριότητας – ευεξίας φέτος.

Η εκδήλωση θα είναι διαδικτυακή και θα μεταδοθεί από το site της Apple, όπως το πράττει από την έναρξη της πανδημίας το 2020.