Home Τεχνολογία Το ψυγείο που κάνει την κουζίνα… ντισκοτέκ (VIDEO)

Το ψυγείο που κάνει την κουζίνα… ντισκοτέκ (VIDEO)

Η βιομηχανία καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων και οικιακών συσκευών ετοιμάζεται να παρουσιάσει τις νέες και πιο εντυπωσιακές από κάθε άποψη δημιουργίες στη μεγάλη έκθεση IFA που ανοίγει τις πύλες της στο Βερολίνο στις 7 Σεπτεμβρίου. Ένα από τα προϊόντα που αναμένεται να κερδίσει την προσοχή των χιλιάδων επισκεπτών της έκθεσης είναι ένα ψυγείο που θα παρουσιάσει η LG.

Ονομάζεται «MoodUP» και όπως λέει το όνομα του θέλει εκτός από το να διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα να φτιάχνει και την διάθεση των κατόχων του. Η πόρτα του ψυγείου αποτελείται από πάνελ τα οποία παράγουν διαφόρων εναλασσόμενους φωτισμούς οι οποίοι θυμίζουν τις πίστες χορού των ντισκοτέκ της δεκαετίας του 1970-180. Αν θέλει ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τα πάνελ να παράγουν ένα και μόνο φωτισμό της αρεσκείας του ώστε να δημιουργείται στον χώρο ένα ευχάριστο για τον ίδιο περιβάλλον.

 

Το ψυγείο διαθέτει ενσωματωμένο ηχεία και ασύρματη σύνδεση Bluetooth ώστε να μπορεί ο φωτισμός να συγχρονίζεται αυτόματα με την μουσική που υπάρχει στον χώρο που βρίσκεται.

Πηγή: in.gr