Home Τα νέα της Επιστήμης Mπήκαμε στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο – Δείτε φωτογραφίες

Mπήκαμε στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο – Δείτε φωτογραφίες

Μπήκαμε για πρώτη φορά σε ένα από τα πιο εκσυγχρονισμένα ιατρικά ιδρύματα της Κύπρου.

Το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο αποτελεί ένα πρότυπο διαγνωστικό και θεραπευτικό νοσηλευτήριο όπου το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και ο άριστος ιατρικός εξοπλισμός είναι στη διάθεση των ανθρώπων που διαπιστώνεται ότι τα έχουν ανάγκη. 

IMG_1138.JPG

Το Lemesos-Blog άδραξε την ευκαιρία και με την κατάλληλη συνοδεία και συνεντεύξεις, επισκεφθήκαμε το ΓΟΚ σε μια παρουσίαση των χώρων εκ των έσσω και σας παρουσιάζουμε για πρώτη φορά το πιο πολυσυζητημένο Ιατρικό Κέντρο της Κύπρου, ένα χώρο φιλικό και οργανωμένο τόσο για τον ασθενή όσο και για τους επισκέπτες του.

DSC_0996.jpg

Ποιες οι προτεραιότητες και στόχοι του Κέντρου;

Η απρόσκοπτη πρόσβαση στον κάθε καρκινοπαθή ασθενή κρίνεται ως προτεραιότητα του Κέντρου και των λειτουργών του. Βασικός στόχος είναι η παροχή της βέλτιστης υγειονομικής περίθαλψης καθώς και η διάγνωση με σκοπό την παροχή της καλύτερης θεραπείας. Η επιστημονική κατάρτιση του ιατρικού και λοιπού προσωπικού, η αγάπη και η στοργή με την οποία δημιουργήθηκαν όλοι οι χώροι του Κέντρου και η ψυχολογική στήριξη που προσφέρεται στους ασθενείς και στους επισκέπτες είναι στοιχεία υποστηρικτικά στην προσπάθεια για αποτελεσματικότερη αποθεραπεία. 

DSC_0999.jpg

Το κέντρο βρίσκεται στη Λεμεσό, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου έξω από το κέντρο της πόλης. Η επιλογή του χώρου παίζει κάποιο ρόλο; 

Διαβάστε τη συνέχεια στο LemesosBlog ΕΔΩ: