Home Τα νέα της Επιστήμης Η Exness κερδίζει πέντε βραβεία στα Cyprus Responsible Business Awards 2024

Η Exness κερδίζει πέντε βραβεία στα Cyprus Responsible Business Awards 2024

Ως αναγνώριση της δέσμευσής της στην εταιρική κοινωνική ευθύνη (ΕΚΕ) και της αφοσίωσής της στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για την κοινωνία, η Exness, παγκοσμίου φήμης κυπριακή εταιρία fintech, βραβεύτηκε με πέντε βραβεία στα Cyprus Responsible Business Awards (RBA) 2024.

Τα βραβεία,που πραγματοποιήθηκαν στη Λάρνακα στις 9 Ιουλίου 2024, αναγνωρίζουν εταιρείες για τον θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπό τους στην Κύπρο. Οι πρωτοβουλίες της Exness διακρίθηκαν σε πολλές κατηγορίες:

Περιβάλλον Πρωτοβουλίες πυρόσβεσης, Χρυσό βραβείο: Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιών της Exness κέρδισε τις υψηλότερες διακρίσεις. Αυτή η πρωτοβουλία περιλάμβανε τη δωρεά πυροσβεστικών οχημάτων, τη συνεργασία με το Τμήμα Δασών και τοπικούς οργανισμούς σε προσπάθειες αναδάσωσης και τη συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Κύπρου για την ανάπτυξη εξειδικευμένων drones. Tα drones, προσαρμοσμένα ειδικά στο κυπριακό έδαφος, είναι σχεδιασμένα για να βοηθούν το Τμήμα Δασών στην έγκαιρη ανίχνευση πυρκαγιών.

Σύμπραξη Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα, Χρυσό βραβείο: Η Exness επαινέθηκε για την επιτυχημένη συνεργασία της με κυβερνητικές υπηρεσίες και τοπικούς οργανισμούς για την αντιμετώπιση κρίσιμων περιβαλλοντικών προκλήσεων που σχετίζονται με τις πυρκαγιές. Αυτή η συνεργασία αύξησε την ικανότητα πυρόσβεσης για το Τμήμα Δασών και την ανάπτυξη καινοτόμων drones για έγκαιρη ανίχνευση πυρκαγιών.

Μακροπρόθεσμη επένδυση, Ασημένιο βραβείο: Η Exness αναγνωρίστηκε για τη διαχρονική αφοσίωσή της στην περιβαλλοντική διατήρηση και την ανάπτυξη της κοινωνίας. Πέραν από τις άμεσες προσπάθειες βοήθειας, η εταιρεία έχει καλλιεργήσει μια συνεχή σχέση με το Τμήμα Δασών, η οποία σκοπό έχει τη διασφάλιση διαρκούς υποστήριξης σε θέματα που αφορούν στην πυρόσβεση και σε άλλες περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες. Η Exness συνέβαλε επίσης δραστικά σε πρωτοβουλίες του τομέα της υγείας, συμπεριλαμβανομένης της παροχής ιατρικού εξοπλισμού κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

Εταιρικός εθελοντισμός, Χάλκινο βραβείο: Το πρόγραμμα εθελοντισμού των εργαζομένων της Exness, το οποίο ενθαρρύνει το προσωπικό να συμμετέχει σε πρωτοβουλίες στους τομείς της εκπαίδευσης, του περιβάλλοντος και της υγείας, αναγνωρίστηκε για την προώθηση μιας κουλτούρας προσφοράς στην κοινωνία.

Εκπαίδευση/υποτροφίες, Χρυσό βραβείο: Το πρόγραμμα Υποτροφιών Exness Fintech έλαβε χρυσό βραβείο για την παροχή οικονομικής βοήθειας και εκπαιδευτικών ευκαιριών σε πολλά υποσχόμενους φοιτητές στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών (STEM), βοηθώντας στην καλλιέργεια μελλοντικών ταλέντων στην Κύπρο.

Η Μαρία Χριστοφίδη, Υπεύθυνη Έργου ΕΚΕ της Exness, δήλωσε: “Αυτά τα βραβεία είναι μια αντανάκλαση του πάθους μας να κάνουμε τη διαφορά τόσο στο περιβάλλον μας όσο και στην κοινωνία μας. Αυτή η στιγμή ανήκει εξίσου στους απίστευτους εθελοντές της Exness, στους φοιτητές που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα Exness Fintech Scholarships και τους καταπληκτικούς ανθρώπους του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Κύπρου και του Τμήματος Δασών. Η αφοσίωσή τους μας εμπνέει κάθε μέρα. Αυτό το βραβείο δεν είναι απλώς μια τιμή, είναι κινητήριος δύναμη για να κάνουμε ακόμα περισσότερα, δημιουργώντας ένα λαμπρότερο μέλλον για όλους.”

Η εξαιρετική απόδοση της Exness στο RBA 2024 θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για την εταιρική κοινωνική ευθύνη στον κλάδο της fintech.

Η Exness είναι μια fintech εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας που χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογίας και ηθικής για να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό περιβάλλον trading για τους πελάτες της. Σήμερα η Exness αναγνωρίζεται ως ο μεγαλύτερος broker στον κόσμο, βάσει του όγκου συναλλαγών της.