Home Τα νέα της Επιστήμης Επίσημο: Οι δημιουργοί του Game of Thrones ανέλαβαν να γράψουν μια νέα...

Επίσημο: Οι δημιουργοί του Game of Thrones ανέλαβαν να γράψουν μια νέα σειρά ταινιών Star Wars!

Με το Game of Thrones να πλησιάζει στο τέλος του (η τελευταία σεζόν ξεκινά τον Απρίλιο του 2019) αρκετός κόσμος αναρωτιέται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα των δημιουργών David Benioff και D.B. Weiss. Ήδη έχουν βγει στο προσκήνιο διάφορα spin-offs της σειράς-φαινόμενο για τα τηλεοπτικά δεδομένα, αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν το ντουέτο θα έχει όντως κάποιον ρόλο σε αυτές που θα προκύψουν. Γι’ αυτό η αγαπημένη μας Disney αποφάσισε να τους “αρπάξει” και να τους αναθέσει ένα νέο project που θα αφορά τον κόσμο του Star Wars!

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι Benioff και Weiss έχουν αναλάβει να γράψουν το σενάριο μιας νέας σειράς ταινιών Star Wars, οι οποίες, ωστόσο, δεν θα αποτελέσουν μέρος της τριλογίας που ανέλαβε πρόσφατα ο σκηνοθέτης Rian Johnson, αλλά θα είναι κάτι εντελώς καινούργιο που θα μπορεί να σταθεί μόνο του.

Οι Benioff και Weiss δήλωσαν:

“Το καλοκαίρι του 1977 ταξιδέψαμε σε έναν πολύ, πολύ μακρινό γαλαξία και από τότε τον ονειρευόμαστε. Νιώθουμε ευγνώμονες για την ευκαιρία, λίγο τρομοκρατημένοι από την ευθύνη και πολύ ενθουσιασμένοι για να ξεκινήσουμε μόλις ολοκληρωθεί η τελευταία σεζόν του Game of Thrones”

Η Kathleen Kennedy, πρόεδρος της Lucasfilm, ανέφερε:

“Ο David και ο Dan είναι από τους κορυφαίους ενεργούς σεναριογράφους. Το χτίσιμο πολύπλοκων χαρακτήρων, το βάθος των ιστοριών τους και η πλούσια μυθολογία τους θα φέρουν το Star Wars σε νέα μονοπάτια”

Αν μη τι άλλο, θα περιμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον τις δικές τους ταινίες Star Wars!

[Πηγή]